Vihaan Aditi - That's Knots! 

Welkom op de webshop van That's Knots! Wat begon als riemen maken voor onze eigen honden liep volledig uit de hand. Voor vrienden, familie en kennissen knoopte ik geregeld tekenbanden met EM-kralen erin. Tijdens de COVID-19 lockdown periode in 2020 plaatste ik een Biothane bestelling om eigen riemen te maken voor onze honden in onze wedstrijdkleuren rood-wit-blauw-oranje en die zijn erg leuk, net zoals het maken ervan. Van het een kwam het anders en zo ontstond 'That's Knots!'. 

Paracord heeft een nylon mantel met een kern van 7x2 nylon binnendraden. Al deze draden kun je in theorie helemaal loshalen waardoor je van één meter paracord 15 meter paracord kunt maken. Paracord is sterk, betrouwbaar en heel duurzaam materiaal. Zelfs bij intensief gebruik blijft paracord mooi en zijn kracht behouden. Het paracord waarmee ik de riemen maak heeft een breekkracht van 249kg en is uitermate geschikt voor het maken van hondenriemen en halsbanden. Biothane is ook zéér duurzaam, flexibel, sterk en heeft alle voordelen van leer maar geen één van de nadelen. Het is bestand tegen water, vuil, schuren en zelfs tegen chemicaliën. Het is heel makkelijk schoon te maken met water en een doek of sponsje of je stopt het in de vaatwasser. 
💩Poop Tug Toy van hoge kwaliteit!
Tug Toy met elastisch band in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 

Als je een poop besteld maar deze wilt ophalen in de High-five Agilityhalin Hoensbroek klik dan op "Gratis ophalen in Vijlen" en geef dit even aan in de opmerkingen!