Big City Borders Harvey Specter

07.06.2017 -  Border Collie - Reu - Tricolor

Harvey is met heel veel woorden te beschrijven, hij is altijd blij, altijd druk, heeft het concentratievermogen met een mug, is heel knap maar vooral heel leuk! Als je thuis bent val je minimal tien keer per uur over hem heen. Hij is een ontzettende knuffelkont en een grote goedzak! Naast dat werkt hij ook altijd 250% en wilt altijd sneller en meer. 

 

Kay was op zoek naar een 'nieuwe' agilityhond, Kay heeft ambities in de sport en wilde graag een hond die daarop aansloot. Toen wij die zoektocht begonnen was ons sportlijn / werklijn netwerk nog niet zo groot en hebben veel rond gevraagd en gemaild. Per toeval kwamen wij tijdens een training hierover aan de praat met bekenden en hadden het over hun jonge border. Een erg leuke werklustige hond uit gezonde lijnen. Zij liet ons toen weten dat de fokkers, Jan & Sylvia Passchier van Big City Borders de combinatie nogmaals gingen herhalen in 2017. Wij namen contact op met Sylvia en niet veel later was de keuze gemaakt, Kay stond op de wachtlijst voor een BCB! Op 7 juni 2017 kregen we een berichtje dat er pups waren geboren, ook reuen wat betekende dat er ook een hondje voor ons bijzat! Bijna wekelijks gingen we op bezoek om de hondjes te leren kennen en Sylvia & Jan ons. Toen hadden we al kunnen weten dat Harvey een grappenmaker zou worden, hij haalde veel gekkigheid uit in zijn puppycarrière! Na een aantal weken werd het definitief, Harvey zou bij ons komen weken en samen met Dana is hij op 6 augustus bij ons komen wonen. 

 

Die lolbroek is hij nooit verloren en is er alleen maar lomper op geworden. Regelmatig maakt hij een salto omdat hij weer eens niet voor zich kijkt als hij rent en regelmatig mist hij een op of afstapje. Juist dat maakt hem zo grappig en leuk! Inmiddels vordert de agility ook en vormt hij samen met Kay een erg leuk team! 

Genetica

Test Uitslag
DM Clear
TNS Clear
IGS Clear
SN Clear
CEA / PRA Clear
EAOD Clear
MDR1 Clear
GDD Clear
HD A
ED 0/0
OCD Free
Spondylose Free

Harvey mag worden ingezet als dekreu.  Bij interesse neem gerust contact met ons op!